KUNDENYHEDSBREV FEBRUAR 2022: Rapport om talentoptimering, live systemdemoer, adgang til PI Cognitive Assessment, udvikl jeres ledere med PI, hvad er trejdepartsadgang, invester i PI-træning

Ny PI-rapport: The State of Talent Optimization 2022

Læs hvordan I fremtidssikrer jeres organisation mod øget personaleomsætning. Den nyeste rapport fra The Predictive Index er baseret på en undersøgelse blandt mere end 300 ledere og afslører både omkostningerne ved en høj personaleomsætning og de vigtigste faktorer, når man vil sikre fastholdelsen af sine medarbejdere. Én af konklusionerne er, at virksomheder, der har de rette medarbejdere i de rigtige stillinger, oplever 42% lavere omsætning. Læs den fulde rapport HER.

Anvend PI-data til at udvikle jeres ledere

I mange virksomheder mangler ledere og medarbejdere den nødvendige indsigt for at udvikle selvbevidsthed og forståelse for andre menneskers drivkræfter,  motivationsfaktorer og behov. I kan med fordel anvende PI’s INSPIRE-værktøjer til at udvikle jeres ledere og medarbejdere og styrke samarbejdet i jeres teams. Se denne korte video for tips til, hvordan I engagerer ledere på alle niveauer.

Åbne PI-systemdemoer

Er du ny bruger af PI-systemet, eller ønsker du blot at kende alle de brugbare værktøjer og rapporter til rekruttering, udvikling, teams og samarbejde? Som PI-kunde er du mere end velkommen til at deltage i vores gratis systemdemoer, som vi afholder jævnligt på dansk og engelsk. Find datoer og tilmeld dig HER.

Hvad er tredjepartsadgang?

Som jeres PI Certified Partner står Humanostics altid klar til at hjælpe jer med brugen af PI, så I kan få mest mulig værdi fra værktøjerne. Hvis I har brug for hjælp ift. specifikke data i PI-systemet, er I nødt til at give os såkaldt tredjepartsadgang, for at vi kan se dataene i jeres konto. Dette gøres i administrationsmodulet under «Administrer brugere». Det er naturligvis helt frivilligt, om I vil give jeres Humanostics-konsulent adgang til jeres konto, men gør I det, er det i fuld overensstemmelse med Personvernforordningen, da Humanostics er dataunderleverandør iht. jeres PI-aftale med The Predictive Index.

ADGANG TIL PI COGNITIVE ASSESSMENT

PI Cognitive Assessment måler den generelle kognitive evne og er en stærk indikator for job-performance – og dermed et vigtigt datapunkt i enhver rekrutteringsproces. Hvis du er bruger af PI-systemet og ikke umiddelbart kan se kognitive data i jeres konto, kan du tjekke, om du har muligheden «Vis kognitive data» i menuen under dit navn i øverste højre hjørne i systemet. Kognitive data kan være skjult, når du logger ind i systemet. Hvis du ikke har mulighed for at få vist kognitive data, bør du kontakte jeres interne kontoejer og bede om at få adgang. Kontoejere skal aktivt give adgang til PI CA, når de opretter nye brugere i systemet, ved at sætte flueben nederst i «Administrer brugere».

INVESTER I PI-TRÆNING

PI-værktøjerne er komplekse psykometriske analyser, der er baseret på omfattende videnskabelig forskning. Selvom de måske virker simple og lette at tolke, takket være de mange rapporter, der er tilgængelige i PI-systemet, er en certificering påkrævet for helt at kunne tolke resultaterne og foretage en nuanceret analyse af resultaterne. Find  kursusdatoer for Predictive Index-seminaret, og tilmeld dig her HER, eller kontakt os på training@humanostics.com for at høre mere om de forskellige træningsmuligheder.

LÆS TIDLIGERE NYHEDSBREVE HER

PI Job Assessment icon white
PI Job
Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
TD icon white
Team
Discovery
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

PI Certified Partner Badge

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.

By submitting this request, you consent to letting Humanostics ApS contact you on email with the requested information and for marketing purposes.