KUNDENYHEDSBREV JANUAR 2021: NYT OM TEAM DISCOVERY, VIRTUEL TRÆNING, HJEMMEARBEJDE OG PI-PROFILEN, INVITER VIA LINK MM.

Er du parat til skabe sande Dream Teams?

Når et team har problemer med at levere resultater og leve op til forventningerne, er det ofte fordi der er mangel på tillid, eller fordi der ikke er enighed om de strategiske prioriteter; ikke på grund af manglende kompetencer hos teamets medlemmer. Et rigtigt Dream Team er et team, der er engageret og produktivt. Hvor der er gensidig tillid, forståelse for hinandens forskelle, styrker og svagheder, og hvor der er klare målsætninger. Team Discovery fra The Predictive Index er et Talentoptimeringsværktøj, som anvender videnskabelig funderet teknologi til at indsamle data om teamets medlemmer og kortlægger det sammen med forretningsstrategien. Værktøjet hjælper dig med at bestemme retningen for ethvert team, forstå hvad der holder dem tilbage og fastlægge en klar vej fremad. Resultatet er forbedret kommunikation og klar rollefordeling, så teamet kan nå sine mål. Læs mere om Team Discovery eller kontakt os for at høre, hvordan Team Discovery kan hjælpe jeres teams i mål.

Hjemmearbejde og PI-profilen

Hjemmearbejde er blevet hverdag for mange mennesker under pandemien, men har du overvejet, hvordan det påvirker forskellige personprofiler? Download Remote Work Guide fra Predictive Index og få tips til, hvordan I fremmer samarbejdet og maksimerer produktiviteten i et virtuelt miljø. Remote Work Guide giver ledere, teams og medarbejdere råd om, hvordan man forbedrer den virtuelle arbejdsoplevelse.

Match Scores: Identificer den beste kandidat til stillingen

Når du har fastsat kravene til en stillingen ved hjælp af  PI Job Assessment, kan du knytte kandidaterne til stillingen i PI-systemet og rangere dem baseret på, hvor godt de matcher dine jobkrav. Med Match Scores tildeler PI-systemet automatisk hver kandidat en score fra 0 til 10 for det adfærdsmæssige match, det kognitive match og det overordnede match, så du nemt kan se, hvem du måske bør fokusere på. Beslutningen om, hvem du vil ansætte, skal du naturligvis stadig selv tage baseret på alle relevante informationer, men Match Scores kan hjælpe dig med at målrette din søgning ved at sortere i kandidaterne.

VIRTUEL PI-TRÆNING

Eftersom det ikke er muligt at køre kurser på normal vis for tiden pga. pandemien, tilbyder Humanostics i stedet virtuelle Predictive Index-kurser. Se en liste over kommende kurser HER eller kontakt vores kursusadministration for at høre mere om mulighederne for virtuelle workshops.

3.-5. februar | 09:00-14:30 | engelsk
24.-25. februar | 08:30-17:00 | polsk
24.-25. februar | 08:30-17:00 | hollandsk
26. februar, 1.-5. marts | 09:00-11:30 | engelsk
8.-10. marts | 10:00-15:00 | dansk
9., 12.-16. april | 08:00-10:30 | engelsk

INVITER VIA LINK

Har du brug for at sende mange assessment-invitationer ud på én gang? Prøv PI’s Open Invitation-værktøj, hvor du kan oprette et link (URL), hvor kandidater kan registrere sig selv og tage PI Behavioral Assessment. Du kan indsætte linket i en jobannonce, sende det i en e-mail eller lægge det på en hjemmeside i stedet for at bruge tid på at sende individuelle e-mail-invitationer ud fra PI-systemet. Se mere om værktøjet Inviter via link i denne video.

LÆS TIDLIGERE NYHEDSBREVE HER

PI Job Assessment icon white
PI Job
Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
TD icon white
Team
Discovery
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

PI Certified Partner Badge

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.

By submitting this request, you consent to letting Humanostics ApS contact you on email with the requested information and for marketing purposes.