KUNDENYHEDSBREV MARTS 2021: CA-prøvespørgsmål, PI LEARN, ny supportside

Humanostics newsletter March 2021

PI Cognitive Assessment prøvespørgsmål

Det er nu muligt at forberede sig til PI Cognitive Assessment før man påbegynder selve testen. De nye PI CA-prøvespørgsmål giver kandidater muligheden for at blive fortrolige med indholdet, strukturen og formatet, inden de pågynder selve testen. Dermed får alle testtagere mulighed for at have samme udgangspunkt for at tage PI Cognitive Assessment, hvilket dels bidrager til, at testresultaterne bedre afspejler den reelle kognitive evne, dels hjælper med at eliminere noget af nyhedsværdien. PI CA-prøvespørgsmålene findes på over 65 sprog, præcis som selve PI Cognitive Assessment, og linket til prøvespørgsmålene bliver automatisk inkluderet i engelsksprogede invitationer til at udfylde PI CA. Linket vil ligeledes blive tilføjet til invitationer på andre sprog i den nærmeste fremtid. Prøvespørgsmålene kan tilgås på DETTE LINK. Registering er ikke påkrævet, og resultaterne af prøvespørgsmålene bliver ikke delt med nogen.

Nyt layout for PI Cognitive Assessment

PI Cognitive Assessment er for nyligt blevet opdateret med et nyt layout for testtagerne. Brugergrænsefladen har fået nye farver og et mere moderne layout for at give testtagerne en bedre oplevelse. Der er ikke sket nogen form for ændringer i indholdet, processen eller den generelle funktionalitet.

Gratis PI-webinarer – optagelser nu tilgængelige

Humanostics afholdt en række gratis webinarer i løbet af marts om forskellige PI-relaterede emner. Hvert webinar varede 20-30 minutter, og optagelser er nu tilgængelige på linket HER.

Team Discovery erstatter ældre værktøjer

Efter lanceringen af det nye Team Discovery-værktøj, bliver de ældre værktøjer Arbejdsstile, Strategi-assessment og Explore Team Alignment udfaset fra PI-systemet i slutningen af marts. Team Discovery indkorporerer alt det bedste fra disse værktøjer i ét værktøj med væsentlige forbedringer. Med Team Discovery kan du skabe sande Dream Teams ved at anvende videnskabelig funderet teknologi til at indsamle data om teamets medlemmer og kortlægge det sammen med forretningsstrategien. Skab forståelse og overensstemmelse, så dine teams bliver mere engagerede og produktive og har redskaberne til at levere fremragende resultater.

NY PI-SUPPORTSIDE

Ved du, hvordan man laver en åben invitation i PI-systemet? Hvordan giver man en tilbagemelding på PI Cognitive Assessment? Hvordan bruger man det nye Team Discovery-værktøj? Hvordan svarer jeg på spørgsmål fra mine kollegaer om det videnskabelige grundlag for PI-værktøjerne? Få hjælp til alt vedrørende PI-værktøjerne og systemet på den nye, engelske PI SUPPORTSIDE. Portalen Catalyst bliver samtidig udfaset, og alt indholdet bliver flyttet over på den nye supportside. Derudover er du som altid meget velkommen til at kontakte Humanostics, når du har brug for hjælp – vi står altid klar til at vejlede og hjælpe vores kunder!

FORTSÆT DIN PI-LÆRING

Få praktiske råd til, hvordan I ansætter de rigtige mennesker, skaber high-performing teams, øger medarbejdernes tilfredshed og engagement og forbedrer arbejdsrelationer. Vi introducerer nu PI LEARN; et online læringsportal og videndatabase, hvor du kan finde guides, videoer og korte «bite-sized» kurser helt gratis.

Log ind på PI LEARN med dit login til PI-systemet, eller tilmeld dig for at få adgang til alt det gratis indhold. Bemærk at indholdet på PI LEARN på ingen måde kan erstatte deltagelse på et PI-kursus; hvis du har brug for at analysere assessment-resultater og give feedback til kandidater og medarbejdere, bør du deltage i et PI-kursus og blive en certificeret PI Practitioner

SE TIDLIGERE NYHEDSBREVE HER

PI Job Assessment icon white
PI Job
Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
TD icon white
Team
Discovery
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

PI Certified Partner Badge

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.

By submitting this request, you consent to letting Humanostics ApS contact you on email with the requested information and for marketing purposes.