NYHEDSBREV SEPTEMBER 2020: OPTIMERER I JERES PI-EKSPERTISE? - Få det maksimale afkast på jeres investering i PI

Humanostics Newsletter September 2020

Kære Humanostics-kunde.

Vores dagligdag, vores virksomheder og vores økonomi er fortsat påvirket af corona-viruspandemien, men nogle ting har ikke ændret sig: Uanset hvordan din organisation er blevet påvirket, er det fortsat vigtigt for jer, at jeres medarbejdere er motiverede og produktive, og at I placerer de rigtige personer i de rigtige stillinger – uanset om I ansætter nye medarbejdere eller finder nye roller til eksisterende medarbejdere. I dette nyhedsbrev fokuserer vi på vigtigheden af at træne jeres medarbejder i PI, sammen med en række tips og redskaber og forskellige nyheder fra Humanostics og PI.

Invester i PI-træning og få maksimalt afkast

The Predictive Index-værktøjerne hjælper jer med at ansætte de rigtige talenter og motivere jeres medarbejdere på en nem og effektiv måde – men hvis jeres HR-medarbejdere og ledere ikke er blevet trænet i at bruge PI-værktøjerne, går I glip af en muligheden for at for at få det fulde udbytte af jeres investering i PI-licensen. Ved at træne jeres medarbejdere i at bruge PI kan I skabe målbare forbedringer ift. rekruttering, fastholdelse, engagement og produktivitet. Vores erfaring viser, at jo flere medarbejdere, der er trænet i PI i en organisation, jo bedre resultater vil I se: Med andre ord: jo bredere kendskab, der er til PI-værktøjerne i jeres virksomhed, jo mere får I for pengene! Humanostics tilbyder en række forskellige PI-kurser fra halvdagsintroduktioner til den fulde todages certificering, hvor man bliver PI Practitioner. Kurser kan også tilpasses jeres specifikke behov, og det er både muligt at afholde kurser internt hos jer og at deltage i åbne kurser. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Er du ny bruger af Predictive Index-værktøjerne?

Hvis du først lige er begyndt at bruge PI-værktøjerne, anbefaler vi klart, at du deltager i en af vores kurser, så du lærer, hvordan man administrerer, fortolker og anvender PI i jeres organisation. Hvis du blot har brug for en kort, overordnet introduktion til PI, kan du starte med at se nogle af disse engelske introduktionsvideoer. Du er meget velkommen til at dele dem med kollegaer.

PI Software 

Master the PI Software Basics

[3 minutes]

Hire

Identify and hire the right people

[5 minutes]

Inspire

Learn what drives your people

[4 minutes]

PI CA 

The PI Cognitive Assessment

[6 minutes]

PI BA

The PI Behavioral Assessment

[30 minutes]

PI-systemet findes på 21 forskellige sprog inkl. dansk

Vidste du, at du kan logge ind i PI-systemet på 21 forskellige sprog inkl. dansk? Vælg det ønskede sprog ved at klikke på knappen nederst til venstre på login-siden. Du kan også downloade rapporter på 21 forskellige sprog, uanset hvilket sprog du er logget ind på.

Brug PI til at fremme inklusion og objektivitet

Mangfoldighed og inklusion er vigtige fokusområder for mange virksomheder. PI-værktøjerne kan bruges til at fremme inklusion ved objektivt at matche den rigtige person med stillingens krav, uanset køn, alder, etnicitet, religion eller seksualitet. Her er nogle tips til at fremme objektivitet og inklusion med PI:

PI HIRE: Ansæt nye medarbejdere

PI INSPIRE: Motiver jeres medarbejdere

  • Gør jeres rekrutteringsproces mere objektiv ved at bruge PI-værktøjerne tidligt i forløbet.
  • Reducer barrierer ved at gøre jobbeskrivelser mere inkluderende. Fokuser på personlighed og kognitivt match frem for krav til uddannelse og erfaring. Brug PI Job Assessment til at sætte objektive mål for stillingen, og match kandidaterne vha. PI Behavioral Assessment og PI Cognitive Assessment.
  • Få forskellige perspektiver ved at få input til stillingens krav fra flere forskellige interessenter vha. PI Job Assessment.
  • Sammensæt mangfoldige teams og skab højere engagement og produktivitet.
  • Skab mere empati vha. rapporterne Ledelsesstrategi og Teamsamarbejde (baseret på PI Behavioral Assessment), så jeres kommunikation, forståelse og samarbejde forbedres.
  • Understøt personlig udvikling: Gør jeres interne karriereveje mere inkluderende, og anvend værktøjer som Coaching-guiden til at fremme minoritetsstemmer.

Gratis PI-ressourcer til krisetider

PI er et uundværligt værktøj, uanset om I vil beskytte jeres medarbejdere og reagere på ændrede markedsvilkår i krisetider, eller om I vil rekruttere og motivere medarbejdere i fremgangstider. Vi har samlet en række gratis ressourcer, som har til formål at hjælpe jer igennem krisen ved hjælp af PI-værktøjerne, bl.a. en række optagede webinarer, som Humanostics afholdt i foråret. Se den nye side HER.

PI COGNITIVE ASSESSMENT CERTIFICERET AF EFPA

Humanostics er stolte af at annoncere, at PI Cognitive Assessment (PI CA) er blevet EFPA-certificeret, lige som PI Behavioral Assessment blev det i 2018. PI CA blev tildelt et konformitetscertifikat under European Federation of Psychologists ‘Associations’ (EFPA) Test Review Model i en gennemgang foretaget af det norske firma DNV-GL.

Denne certificering er en vigtig udmærkelse, som afspejler PI CA’s kvalitet, validitet, reliabilitet og fairness. Stor tak til forskningsteamet hos Predictive Index LLC., som har brugt omkring 1.000 timer i løbet af mange måneder på at foretage de analyser og fremstille den dokumentation, der krævedes for at opnå denne certificering.

Læs pressemeddelelsen fra The Predictive Index HER.

FYSISKE KURSER KØRER IGEN

Efter en pause i foråret kører Humanostics igen fysiske, åbne kurser, så du kan blive PI Practitioner; eller tag på et af vores 1-dags overbygningskurser, hvor du lærer at anvende PI i praksis til bl.a. rekruttering, udvikling og i teams.

Vi har workshop-datoer planlagt i Danmark, Polen, Holland og Tyskland, og det er også muligt at sætte interne kurser op hos jer, hvis I er en gruppe, der gerne vil trænes i PI.

Kurser bliver selvfølgelig afholdt med alle tænkelige sundhedsmæssige forholdsregler og i fuld overensstemmelse med anbefalingerne fra verdenssundheds-organisationen WHO og de forskellige nationale myndigheder, så vi sikrer os mod Coronavirus.

SE TIDLIGERE NYHEDSBREVE HER

PI Job Assessment icon white
PI Job
Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
TD icon white
Team
Discovery
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

PI Certified Partner Badge

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.

By submitting this request, you consent to letting Humanostics ApS contact you on email with the requested information and for marketing purposes.