PI-RESSOURCER I KRISETIDER

GØR BRUG AF PI I KRISETIDER

BESKYT JERES MEDARBEJDERE OG JERES FORRETNING

Corana-pandemien har vendt op og ned på hverdagen for mange af os, og fremtiden er usikker for både mennesker og virksomheder. I disse svære tider ønsker Humanostics at tilbyde at hjælpe så godt, vi kan.

PI er et uundværligt værktøj, uanset om I vil beskytte jeres medarbejdere og reagere på ændrede markedsvilkår i krisetider, eller om I vil rekruttere og motivere medarbejdere i fremgangstider. På denne side har vi sammensat en række gratis ressourcer, som har til formål at hjælpe jer igennem krisen ved hjælp af PI-værktøjerne.

GRATIS WEBINARER

Som svar på Corona-krisen har Humanostics kørt en række gratis webinarer for at hjælpe vores kunder til at arbejde (endnu mere) effektivt med PI. Læs mere om webinarerne herunder og se optagelser og præsentationer ved at klikke på knapperne herunder:

INTRODUKTION TIL PI

Du har aldrig brugt PI før, og du ønsker at vide, hvad det er, og hvad det kan bruges til. I dette webinar gennemgår vi de grundlæggende elementer af PI, hvordan det virker, og hvad et psykometrisk værktøj som PI kan fortælle dig. Webinaret er for enhver i din virksomhed, som kunne tænke sig en kort introduktion til PI.

Deltagere: Åbent for alle

BESKYT OG REAGER – PI SOM LEDELSESVÆRKTØJ I KRISETIDER

Hvordan anvender man PI under og efter en krisesituation? Mennesker er en vigtig del af enhver forretningsbeslutning. Selv i perioder, hvor man ikke ansætter eller onboarder, er det afgørende, at man motiverer sine medarbejdere og overvejer, hvordan man bedst leder og placerer folk. Ved nedskæringer er det ekstra vigtigt at fastholde de rigtige medarbejdere og motivere dem til til at håndtere forandringerne.

Deltagere: PI Practitioners og andre med PI-træning

SKAB ET FÆLLES SPROG

Du arbejder i HR eller er leder, og du ønsker at få mest muligt ud af PI ved at skabe et fælles sprog omkring dine medarbejderes drivkræfter, behov og adfærd. I dette webinar får du tips til netop det, så du sikrer, at PI virkeligt bliver indlejret i organisationen.

Deltagere: HR og ledere med nogen PI-viden

STYR PÅ PI-SYSTEMET

Du vil gerne lære alt om PI-systemet og få styr på alle dets værktøjer og funktioner. I dette webinar gennemgår vi PI-systemet fra A til Z og giver dig tips og tricks til at administrere PI effektivt og i overenstemmelse med GDPR-reglerne.

Deltagere: PI-systembrugere

BRUGEN AF PI I UDVIKLING OG FASTHOLDELSE

PI er meget mere end et fremragende rekrutteringsværktøj. I dette webinar deler vi tips og tricks til, hvordan du kan anvende team-værktøjer og rapporter til ledelse, motivation og fastholdelse af dine medarbejdere. Webinaret er for alle, der ønsker at arbejde med PI i teams og ledelse.

Deltagere: PI Practitioners og PI-systembrugere

BRUGEN AF PI COGNITIVE ASSESSMENT

Dette webinar er for alle, der gerne vil vide mere om vores kognitive værktøj, PI Cognitive Assessment, tidligere kendt som PLI. Vi gennemgår det grundlæggende omkring PI CA, og hvordan den skabe værdi i jeres rekrutterings- og talentbeslutninger. Du lærer, hvordan PI CA bør anvendes, og hvordan man fortolker resultaterne.

Deltagere: Alle interesserede

GUIDE TO SURVIVING AN ECONOMIC DOWNTURN

Talentoptimering gør din virksomhed i stand til at tilpasse sig til skiftende omstændigheder, beskytte både medarbejdere og forretning og komme stærkere ud på den anden side. Download den gratis «Guide to Surviving an Economic Downturn with Talent Optimization», som The Predictive Index har sammensat.

RAPPORT OM HJEMMEARBEJDE

Tusindvis af medarbejdere i hele verden har arbejdet hjemmefra i uge- og månedsvis under Corona-pandemien. Nogle er tilbage på kontoret, mens andre stadig arbejder hjemmefra.

Men hvordan påvirker hjemmearbejde dine kollegaer og medarbejdere? Ikke overraskende lader deres personprofil til at have en indvirkning på, hvordan de har det med at arbejde hjemme, deltage i virtuelle møder osv.

Denne rapport fra The Predictive Index opsummerer resultaterne af en undersøgelse af 220 personers meninger om at arbejde hjemmefra, og rapporten har til formål at hjælpe ledere med at forstå, hvordan de kan støtte deres medarbejdere baseret på deres PI-personprofil og tilhørende behov.

Tip: Bladr til side 28 og 29, hvis du kun har fem minutter til at læse konklusionen og de vigtigste pointer.

REMOTE WORK GUIDE

Arbejder du og dine kollegaer hjemmefra for tiden? Download Remote Work Guide og få tips til, hvordan I fremmer samarbejdet og maksimerer produktiviteten i et virtuelt miljø.

Remote Work Guide giver ledere, teams og medarbejdere råd om, hvordan man forbedrer den virtuelle arbejdsoplevelse. Guiden er opdelt i tre sektioner:

  • Ledelse af virtuelle teams
  • Tips til at forbedre den virtuelle arbejdsoplevelse ud fra de fire faktorer i PI Behavioral Assessment
  • Generelle tips til hjemmearbejde

TO NYE WORKSHOPS: "PI RESILIENCE SERIES"

Vi tilbyder nu PI Resilience Series – to nye, virtuelle workshops udviklet af The Predictive Index og faciliteret af Humanostics. De to workshops kan hjælpe jeres ledelsesteam med at fokusere på operationelle justeringer og team-samhørighed gennem forandinger og i uforudsigelige tider.

 

Team Building Through Change

Leading in Crisis

Ideel for mellemledere og deres vigtigste teams, der ønsker at tilpasse sig komplekse og pludselige ændringer ved hjælp af objektive metoder til at justere team-dynamikker og frigøre samarbejde.

Ideel for ledelsesteams, der ønsker at skabe enighed om de vigtigste forretningsprioriteter efter organisationsændringer og sikre, at alle medarbejdere bakker op om forandringerne.

FÅ MERE UD AF PI-VÆRKTØJERNE

Brug denne guide til at få et overblik over de mange rapporter og værktøjer, du har adgang til i PI-systemet, og hvordan du kan anvende dem til at udvikle medarbejdere og ledere, forbedre samarbejdet, håndtere konflikter, arbejde med teams og meget mere.

YDERLIGERE HJÆLP

Kontakt os endelig, hvis vi kan hjælpe på anden vis.

PI Job Assessment icon white
PI Job Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
Design icon white
PI Strategy Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™
Tag icon white
Influencing Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

Humanostics PI Certified Elite Partner

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.