PI-RESSOURCER

GØR BRUG AF PI TIL ENHVER TID

BESKYT JERES MEDARBEJDERE OG JERES FORRETNING I NEDGANGSTIDER, SÅVEL SOM I GODE TIDER MED DISSE PI-RESSOURCER

Corana-pandemien har vendt op og ned på hverdagen for mange af os, og fremtiden er usikker for både mennesker og virksomheder. I disse svære tider ønsker Humanostics at tilbyde at hjælpe så godt, vi kan. PI er et uundværligt værktøj, uanset om I vil beskytte jeres medarbejdere og reagere på ændrede markedsvilkår i krisetider, eller om I vil rekruttere og motivere medarbejdere i fremgangstider. På denne side har vi sammensat en række gratis ressourcer, som har til formål at hjælpe jer igennem krisen ved hjælp af PI-værktøjerne.

GRATIS WEBINARER

Som svar på Corona-krisen har Humanostics kørt en række gratis webinarer for at hjælpe vores kunder til at arbejde (endnu mere) effektivt med PI. Læs mere om webinarerne herunder og se optagelser og præsentationer ved at klikke på knapperne herunder:

GUIDE TO SURVIVING AN ECONOMIC DOWNTURN

Talentoptimering gør din virksomhed i stand til at tilpasse sig til skiftende omstændigheder, beskytte både medarbejdere og forretning og komme stærkere ud på den anden side. Download den gratis «Guide to Surviving an Economic Downturn with Talent Optimization», som The Predictive Index har sammensat.

REMOTE WORK GUIDE

Arbejder du og dine kollegaer hjemmefra for tiden? Download Remote Work Guide og få tips til, hvordan I fremmer samarbejdet og maksimerer produktiviteten i et virtuelt miljø. Remote Work Guide giver ledere, teams og medarbejdere råd om, hvordan man forbedrer den virtuelle arbejdsoplevelse. Guiden er opdelt i tre sektioner:
  • Ledelse af virtuelle teams
  • Tips til at forbedre den virtuelle arbejdsoplevelse ud fra de fire faktorer i PI Behavioral Assessment
  • Generelle tips til hjemmearbejde

RAPPORT OM HJEMMEARBEJDE

Tusindvis af medarbejdere i hele verden har arbejdet hjemmefra i uge- og månedsvis under Corona-pandemien. Nogle er tilbage på kontoret, mens andre stadig arbejder hjemmefra. Men hvordan påvirker hjemmearbejde dine kollegaer og medarbejdere? Ikke overraskende lader deres personprofil til at have en indvirkning på, hvordan de har det med at arbejde hjemme, deltage i virtuelle møder osv. Denne rapport fra The Predictive Index opsummerer resultaterne af en undersøgelse af 220 personers meninger om at arbejde hjemmefra, og rapporten har til formål at hjælpe ledere med at forstå, hvordan de kan støtte deres medarbejdere baseret på deres PI-personprofil og tilhørende behov. Tip: Bladr til side 28 og 29, hvis du kun har fem minutter til at læse konklusionen og de vigtigste pointer.

FÅ MERE UD AF PI-VÆRKTØJERNE

Brug denne guide til at få et overblik over de mange rapporter og værktøjer, du har adgang til i PI-systemet, og hvordan du kan anvende dem til at udvikle medarbejdere og ledere, forbedre samarbejdet, håndtere konflikter, arbejde med teams og meget mere.

REPORT: 2021 PEOPLE MANAGEMENT

As public health mandates lift and vaccines roll out, many businesses are hiring again and families are reconnecting. Yet there’s another story dominating headlines—one of workers leaving their jobs en masse. In June 2021, The Predictive Index surveyed 1,906 employees from more than 15 different industries. The goal was to understand what exactly is contributing to this “Great Resignation,” and see whether managers impact employees’ decision to stay or leave. We were also curious to see which return-to-office strategies are faring better for retention and engagement. Tip: Skip to page 32 and 35 if you only have five minutes to read the conclusion and key takeaways.

YDERLIGERE HJÆLP

Kontakt os endelig, hvis vi kan hjælpe på anden vis.

PI Job Assessment icon white
PI Job
Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
TD icon white
Team
Discovery
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

PI Certified Partner Badge

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.

By submitting this request, you consent to letting Humanostics ApS contact you on email with the requested information and for marketing purposes.