TEAM DISCOVERY

TEAM DISCOVERY

SÅDAN SKABER DU RIGTIGE DREAM TEAMS

SKAB DREAM TEAMS DER LEVERER FREMRAGENDE RESULTATER

Mange teams kæmper med at levere resultater og leve op til forventningerne, især under de svære omstændigheder som mange virksomheder arbejder i for tiden. Ofte er det ikke på grund af manglende kompetencer hos teamets medlemmer, men fordi der er mangel på tillid, eller fordi der ikke er enighed om de strategiske prioriteter.

Et rigtigt Dream Team er et team, der er engageret og produktivt; hvor der er gensidig tillid, forståelse for hinandens forskelle, styrker og svagheder, og hvor der er klare målsætninger. Men hvordan opnår man det?

Vi introducerer nu Team Discovery-værktøjet fra the Predictive Index! Team Discovery anvender videnskabelig funderet teknologi til at indsamle data om teamets medlemmer og kortlægger det sammen med forretningsstrategien.

DREAM TEAMS LEVERER FREMRAGENDE RESULTATER

Team Discovery er et Talentoptimeringsværktøj, som hjælper dig med at bestemme retningen for ethvert team, forstå hvad der holder dem tilbage og fastlægge en klar vej fremad. Resultatet er forbedret kommunikation og klar rollefordeling, så teamet kan nå sine mål.

På fire fokusområder opnår I forståelse og overensstemmelse, så I kan skabe rigtige Dream Teams, som er motiverede og i stand til at levere fremragende resultater:

DIG

Dybere selvforståelse af dine styrker og potentielle blinde vinkler som leder, samt områder hvor der er synergi og konflikt i dit team. 

DIG
+
ANDRE

En forståelse af dit teams adfærdsmæssige sammensætning, herunder deres styrker, potentielle blinde vinkler, mangler og problemområder. 

DIG
+
ANDRE
+
ARBEJDE

Evnen til at se dig selv, dit team og din strategi ét og samme sted, så I kan identificere, hvor der er overensstemmelse, og hvor der er mangler, så I kan skabe resultater. 

HANDLING

En klar vej fremad, så I kan opbygge teams, der leverer resultater for jeres forretning. 

HVORDAN VIRKER TEAM DISCOVERY?

Team Discovery-værktøjet visualiserer et teams målsætninger og dets samlede adfærdsmæssige styrker og svagheder side om side i PI-systemet, så I kan skabe handling og opbygge teams, der leverer fremragende resultater. Team Discovery viser teammedlemmernes adfærdsmæssige arbejdsstile og skaber et fælles sprog, så teamet opnår selvforståelse og forståelse for hinandens komplementære styrker. Værktøjet identificerer jeres team-type, så I kan udnytte teamets styrker og arbejde med potentielle blinde vinkler, der underminerer dynamikken i teamet. Herefter vælger I teamets strategiske prioriteter og målsætninger, hvorefter systemet identificerer jeres strategi-type.

DREAM TEAMS NÅR DERES MÅL

Team Discovery-værktøjet sammenholder jeres team-type med jeres strategi-type, så I kan arbejde med teamet set i lyset af jeres målsætninger og identificere styrker og potentielle blinde vinkler for jeres specifikke kombination.

I får desuden videnskabeligt funderede anbefalinger til, hvordan I kan forbedre teamets arbejdsstil og skabe en kultur, hvor teamet når sine mål og bliver et rigtigt Dream Team!

Predictive Index Team Discovery team types and strategy types

SE DEMO-WEBINAR

Klik på billedet for at se optagelsen af vores gratis demo-webinar af det nye Team Discovery-værktøj, og lær hvordan man arbejder med værktøjet i PI-systemet, så I kan skabe sande Dream Teams. Du kan også downloade præsentationen.

TEAM PERFORMANCE-CERTIFICERING

Team Performance-certificeringen er en gratis online kursusserie, hvor du lærer at skabe ansvarlige og samarbejdende teams, der leverer fremragende resultater. Du lærer at sætte pris på teamets styrker og at undersøge de potentielle blinde vinkler, der udfordrer samarbejdet. Desuden får du en klar handlingsplan, der fremhæver mulighederne for nemt at skabe et mere harmonisk samarbejde. Tag certificeringen (på engelsk) HER

SEND MERE INFORMATION

HØRE MERE OM TEAM DISCOVERY-VÆRKTØJET

PI Job Assessment icon white
PI Job
Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
TD icon white
Team
Discovery
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

PI Certified Partner Badge

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.

By submitting this request, you consent to letting Humanostics ApS contact you on email with the requested information and for marketing purposes.