PI EMPLOYEE EXPERIENCE SURVEY™

Tilfredshedsundersøgelse

SÅDAN MÅLER MAN ENGAGEMENT

Taber I penge, fordi medarbejderne ikke er engagerede? I følge Forbes er engagerede medarbejdere 21% mere produktive end dem, der ikke er det. Tænk på, hvad I kunne opnå med en mere engageret og produktiv medarbejderstab og organisation!

TAG DEMOTIVATION I OPLØBET

PI Employee Experience Survey™ eller PI XP er et videnskabeligt valideret værktøj, der måler engagement, analyserer og prioriterer resultater, samt leverer detaljerede handlingsplaner, så I straks kan skride til handling.

PI Employee Experience graphic
PI engagement report graphic

SKAB POSITIVE FORANDRINGER

PI-tilfredshedsundersøgelsen er jeres vej til at skabe positiv forandring i organisationen. Undersøgelsen måler på medarbejdernes tilfredshed og fastholdelse og vurderer, i hvor grad de er stolt af at arbejde i organisationen. Undersøgelsen leverer ikke blot skræddersyede data for organisationen som helhed; den går også i dybden på alle teamniveauer.

Undersøgelsen af anonym og består af 50 spørgsmål. Den giver dels indblik i den overordnede medarbejdertilfredshed, dels hvordan individer har det med deres job, leder, virksomhedens kultur, samt deres kolleger.

HANDLINGSPLANER PÅ ALLE NIVEAUER

Der er mange tilfredshedsundersøgelser, der giver indblik, men ikke forslag til handling. PI XP skaber sammenhæng i de indsamlede data ved at levere skræddersyede handlingsplaner, så I kan sætte ind, hvor der er behov for det. Undersøgelsens algoritme markerer de styrker og udviklingsområder, som vil have størst indflydelse på organisationen.

I modtager målinger af tilfredshedsen på hvert niveau i organisationen: Hver leder med fem eller flere medarbejdere får deres egen teamrapport. Dette sætter fokus på problemer, der ikke er gennemgående i organisationen, men som skal løses. Med denne viden kan I skræddersy jeres handlingsplaner baseret på gruppens styrker og svagheder – samt forbedre tilfredsheden på mikro- og makroniveau.

Rapporter på teamniveau gør jer også i stand til at identificere high-performing teams. Når I ved, hvad der fungerer godt, kan I bruge denne viden til at udvikle jeres ledere.

PI engagement report graphic 2

FÅ DE BEDSTE RESULTATER MED COACHING OG TRÆNING

WORKSHOP 'TAKE ACTION ON ENGAGEMENT'

Halvdagskurset ‘Take Action on Engagement’ gør ledere i stand til at dele resultaterne med deres teams og lægge en plan for forandringer, der gør en forskel.

COACHING I TILFREDSUNDERSØGELSEN

Som PI-partner kan Humanostics hjælpe og guide jer hele vejen, fra I sætter undersøgelsen op og administrerer den, til I implementerer handlingsplanen.

Classroom training lecture icon
coaching icon

PI EMPLOYEE EXPERIENCE SURVEY™

Hent brochuren for at læse mere om tilfredshedsundersøgelsen

FLERE OPLYSNINGER OM PI XP

Få større medarbejdertilfredshed og mere produktivitet

PI Job Assessment icon white
PI Job
Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
TD icon white
Team
Discovery
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

PI Certified Partner Badge

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.

By submitting this request, you consent to letting Humanostics ApS contact you on email with the requested information and for marketing purposes.