KUNDENYHEDSBREV MAJ 2023

Ny PI-rapport: The State of Talent Optimization 2023

Forbedr rekrutteringsprocessen, undgå nedslidning, forbedr virksomhedskulturen… Hvis I kæmper med, hvad I skal prioritere under de nuværende omstændigheder, er I ikke alene. Rapporten State of Talent Optimization 2023 udforsker de problemer, HR-chefer står over for dagligt. Rapporten deler også strategier til at hjælpe disse ledere; fra investering i medarbejderne til at skabe en fleksibel og inkluderende kultur. Et eksempel fra rapporten: Kun 33 % af lederne tager individuelle arbejdsstile i betragtning, når de interagerer med andre. Læs hele rapporten HER

Slå multifaktorgodkendelse til i PI-systemet

Mutlifaktorgodkendelse (MFA) er en metode til verificere brugere på, og som I kan bruge til at beskytte jeres PI-konto mod sikkerhedsbrud og cyberangreb. MFA hjælper med at forhindre hackere m.fl. i at få adgang til jeres PI-konto, selv hvis jeres login er blevet stjålet. MFA fungerer ved at kræve, at brugeren angiver en ekstra form for identitetsbekræftelse, f.eks. en Authenticator-app, e-mail eller sms. Når en bruger vil logge ind fra et ukendt sted eller en ukendt enhed, vil MFA sørge for, at brugeren bliver bedt om at bekræfte sin identitet ved hjælp af en engangskode sendt til deres valgte MFA-metode. MFA kan aktiveres af systemadministratorer i administrationsmodulet. Læs mere om MFA HER.

Single Sign-On nu tilgængelig i PI-systemet

Single sign-on (SSO) er en metode, der tillader brugere at logge ind i PI-systemet via deres Google- eller Microsoft-konto i stedet for at bruge deres login til PI-systemet. Dette sparer ikke kun tid men reducerer også risikoen for, at brugere stoler på svage eller genbrugte adgangskoder. Når en bruger logger på med SSO, kommunikerer PI-systemet med Google eller Microsoft for at bekræfte deres identitet og give vedkommende adgang til PI-systemet. SSO er en brugerspecifik indstilling, der skal aktiveres af den enkelte bruger. Bemærk, at hvis jeres softwareadministrator har aktiveret Multifaktorgodkendelse, vil SSO ikke være en mulighed, og brugere skal logge på PI-systemet ved hjælp af deres PI-login. Læs mere om SSO HER.

M-scoren på PI-profilen

Det tal, der står ved siden af M’et i venstre side under Self- og Self-Concept-graferne viser, hvor mange tillægsord personen har valgt på de respektive tjeklister, da de tog PI Behavioral Assessment. M-scoren under Syntese-grafen er summen af M-scorerne fra Self og Self-Concept. Assessment-tagere bliver tvunget til at vælge mindst seks og højst 80 ord på hver side, når de udfylder profilen, men vi opfordrer til være ekstra grundig i tilbagemeldingen, hvis en person har valgt 10 eller færre ord på én eller begge sider. En grundig feedback vil vise, om profilen er retvisende, eller om assessment-tageren måske ikke ar taget opgaven alvorligt, f.eks. fordi vedkommende er skeptisk over for værktøjet. Bemærk, at M-scoren ikke siger andet om personen, end hvor mange ord de har valgt, og at den ikke bør have indflydelse på vurderingen af personen.

Predictive Index M score

PI LEARN-PORTALEN

Få praktiske råd til, hvordan I ansætter de rigtige mennesker, skaber high-performing teams, øger medarbejdernes tilfredshed og engagement og forbedrer arbejdsrelationer. PI LEARN er en online læringsportal og videndatabase, hvor du kan finde guides, videoer og korte «bite-sized» kurser helt gratis.

Log in i PI LEARN med dit login til PI-systemet, eller tilmeld dig for at få adgang til alt det gratis indhold. Bemærk, at materialerne på PI LEARN på ingen måde kan erstatte deltagelse på et Predictive Index-seminar; hvis du har brug for at analysere assessment-resultater og give feedback til kandidater og medarbejdere, bør du deltage i et PI-kursus og blive certificeret i PI. 

PI VIDEO-GUIDES

Vil du gerne vide, hvordan man gør forskellige ting i PI-systemet?

DETTE LINK kan du finde en lang række korte video-guides, der viser trin for trin, hvordan man bruger de forskellige funktioner i PI-systemet; fra hvordan man laver jobprofiler, til hvordan man sender invitationer ud, og hvordan man opretter nye brugere i administrationsmodulet.

FØLG OS PÅ LINKEDIN

Følg Humanostics på LinkedIn, eller meld dig ind i en af vores to private grupper for PI-certificerede: For dansktalende eller for engelsktalende.

SE TIDLIGERE NYHEDSBREVE HER

PI Job Assessment icon white
PI Job
Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
TD icon white
Team
Discovery
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

PI Certified Partner Badge

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.

By submitting this request, you consent to letting Humanostics ApS contact you on email with the requested information and for marketing purposes.