DESIGN TEAMS

ADVANCED PI WORKSHOP

INTENSIVT 1-DAGS KURSUS TIL DIG, DER SOM PI-CERTIFICERET SKAL FACILITATERE TEAMSESSIONER.

Humanostics Employee Lifecycle

FORMÅLET

Du ønsker værktøjer til at arbejde aktivt med Team Discovery, og du søger inspiration til, hvordan du optimalt kan køre teamsessioner med PI.

DERFOR SKAL DU DELTAGE

Diversitet og inklusion står højt på prioritetslisten hos mange virksomheder, og netop mangfoldighed og arbejdet med forskelligheder er kilde til stor synergi og stor konflikt. Hvis et samarbejde ikke fungerer, kan det være kilde til demotivation og store frustrationer, og man kan ende med at arbejde i siloer i en gruppe. Men arbejder man med individer i en teamkontekst, vil de med langt større sandsynlighed føle sig som en del af et stærkt team med et fælles mål, der gør hinanden bedre, og som sammen kan mere end summen af enkeltpersonerne.

Med PI har I et værktøj med et enormt potentiale og en helt oplagt platform, hvor I kan arbejde effektivt med jeres teams. Med Team Discovery har du som facilitator mulighed for at belyse forskelligheder og at skabe indsigt, accept og anerkendelse af mangfoldighed, alt sammen set i lyset af teamets strategiske målsætninger for den kommende tid. Du vil lære om værktøjets egenskaber i forhold til at belyse et teams forskelligheder, samarbejdsstil, kommunikationspræferencer og meget mere, der alt sammen er relevant i forhold til at præstere sammen som et team.

Denne workshop er relevant for alle, der ønsker at arbejde med teamudvikling, inklusiv virksomhedsejere, ledere og HR-medarbejdere. Deltagelse kræver PI-certificering.

UDBYTTE

DESIGN TEAMS

HENT BROCHURE

UNDERVISEREN

Kirstine Hanghøj har arbejdet med organisationsudvikling gennem mennesker i afdelinger, lederteams og projektteams i 15 år og har bl.a. været ansat i store konsulenthuse. Kirstine er uddannet på Danmarks Designskole, hvor hun specialiserede sig i immaterielt design med fokus på adfærd, proces og konceptudvikling. Siden har hun taget en række efteruddannelser, bl.a. i procesledelse og -facilitering. Kirstine har desuden arbejdet meget med individuel coaching og teamcoaching og er certificeret coach. Desuden har hun udarbejdet og implementeret flere koncepter relateret til medarbejder- og lederudvikling, bl.a. ”Fra MUS til PUMA”. Hun har selv været leder, indgået i topledelse samt været sparringspartner for en lang række ledere.

UNDERVISNINGEN

Dette 1-dags kursus kan bookes som in-house-træning. Vi sender vores højt kvalificerede underviser ud til jer, så kurset kan afholdes i jeres lokaler, når det passer jer.

Det er også muligt at deltage i åbne kurser.

HOS JER

Classroom training lecture icon

ÅBNE KURSER

Classroom training lecture icon

TILMELDING TIL KURSER

SE KURSUSKALENDEREN OG TILMELD DIG ONLINE

PI Job Assessment icon white
PI Job
Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
TD icon white
Team
Discovery
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

PI Certified Partner Badge

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.

By submitting this request, you consent to letting Humanostics ApS contact you on email with the requested information and for marketing purposes.