INSPIRE - ADVANCED

ADVANCED PI WORKSHOP

SPECIALISTKURSUS TIL DIG, DER SOM PI-CERTIFICERET ARBEJDER MED UDVIKLING

Humanostics employee lifecyle

FORMÅL

Du ønsker i dit praktiske arbejde med udvikling af medarbejdere og/eller ledere at få optimalt udbytte af pi-værktøjerne, både i ad hoc-situationer og i forhold til at opbygge en systematisk tilgang til udvikling.

DERFOR SKAL DU DELTAGE

Hvis man som organisation forstår at udfordre og udvikle sine medarbejdere, bliver man et sted, der tiltrækker dygtige mennesker. Ønsket om og behovet for at lære nyt og udvikle sig personligt står højt på dagsordenen hos både nutidens og måske endnu mere fremtidens medarbejdere.

Med PI har I et værktøj med enormt potentiale og en helt oplagt platform at organisere jeres udvikling ud fra.

På kurset stiller vi skarpt på PI’s egenskaber i forhold til motivation, selvindsigt, samarbejdsevner, kommunikationspræferencer og meget mere, der alt sammen er relevant i forhold til udvikling.

Denne workshop er relevant for alle, der arbejder med medarbejder- og/eller lederudvikling, inklusiv virksomhedsejere, ledere og HR-medarbejdere. Deltagelse kræver PI-certificering.

UDBYTTE

INSPIRE ADVANCED

HENT BROCHURE

UNDERVISEREN

Kirstine Hanghøj har arbejdet med organisationsudvikling gennem mennesker i afdelinger, lederteams og projektteams i 15 år og har bl.a. været ansat i store konsulenthuse. Kirstine er uddannet på Danmarks Designskole, hvor hun specialiserede sig i immaterielt design med fokus på adfærd, proces og konceptudvikling. Siden har hun taget en række efteruddannelser, bl.a. i procesledelse og -facilitering. Kirstine har desuden arbejdet meget med individuel coaching og teamcoaching og er certificeret coach. Desuden har hun udarbejdet og implementeret flere koncepter relateret til medarbejder- og lederudvikling, bl.a. ”Fra MUS til PUMA”. Hun har selv været leder, indgået i topledelse samt været sparringspartner for en lang række ledere.

THE DELIVERY

This one-day workshop is available as in-house training. We send our highly experienced trainer to you to conduct the training at your premises and at your convenience.

You can also attend open-enrolment workshops.

This course is offered in English or Danish.

YOUR PREMISES

Classroom training lecture icon

OPEN WORKSHOP

Classroom training lecture icon

SIGN UP FOR THE WORKSHOP

visit the workshop calendar to register online

PI Job Assessment icon white
PI Job
Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
TD icon white
Team
Discovery
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

PI Certified Partner Badge

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.

By submitting this request, you consent to letting Humanostics ApS contact you on email with the requested information and for marketing purposes.