HIRE - ADVANCED

ADVANCED PI WORKSHOP

SPECIALISTKURSUS TIL DIG, DER SOM PI-CERTIFICERET ARBEJDER MED REKRUTTERING

Humanostics employee lifecyle

FORMÅL

Du ønsker at dygtiggøre dig inden for systematisk rekruttering, strukturering af spørgsmål og samtalefaser, samt at mestre forskellige spørgeteknikker.

DERFOR SKAL DU DELTAGE

På kurset stiller vi skarpt på, hvordan PI understøtter en optimal rekrutteringsproces og på værktøjets egenskaber i forhold til at få maksimalt udbytte af dialogen med kandidaten.

Dit mål er at ansætte den helt rigtige til jobbet på den mest effektive måde og med respekt for kandidatoplevelsen. Rift om de dygtige medarbejdere stiller store krav til en professionel rekrutteringsproces og -oplevelse. Det er afgørende, at jeres proces understøtter både grundigheden, der øger sandsynligheden for at vælge den rigtige kandidat samt den hastighed, det kræver ikke at miste kandidater undervejs i processen.

Dialogen med kandidaten har mange facetter, og du har brug for en underliggende struktur, velovervejede spørgeteknikker og et systematisk grundlag at sammenligne kandidater på.

Denne workshop er relevant for alle, der arbejder med rekruttering, inklusiv virksomhedsejere, ledere og HR-medarbejdere. Deltagelse kræver PI-certificering.

UDBYTTE

HIRE - ADVANCED

HENT BROCHURE

UNDERVISEREN

Kirstine Hanghøj har arbejdet med organisationsudvikling gennem mennesker i afdelinger, lederteams og projektteams i 15 år og har bl.a. været ansat i store konsulenthuse. Kirstine er uddannet på Danmarks Designskole, hvor hun specialiserede sig i immaterielt design med fokus på adfærd, proces og konceptudvikling. Siden har hun taget en række efteruddannelser, bl.a. i procesledelse og -facilitering. Kirstine har desuden arbejdet meget med individuel coaching og teamcoaching og er certificeret coach. Desuden har hun udarbejdet og implementeret flere koncepter relateret til medarbejder- og lederudvikling, bl.a. ”Fra MUS til PUMA”. Hun har selv været leder, indgået i topledelse samt været sparringspartner for en lang række ledere.

THE DELIVERY

Tt the training at your premises and at your convenience.

You can also attend open-enrolment workshops.

This course is offered in English or Danish.

YOUR PREMISES

Classroom training lecture icon

OPEN WORKSHOP

Classroom training lecture icon

SIGN UP FOR THE WORKSHOP

visit the workshop calendar to register online

PI Job Assessment icon white
PI Job
Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
TD icon white
Team
Discovery
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

PI Certified Partner Badge

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.

By submitting this request, you consent to letting Humanostics ApS contact you on email with the requested information and for marketing purposes.