KUNDENYHEDSBREV APRIL 2023: GRATIS VIRTUEL GENOPFRISKNINGSTRÆNING, VALG AF ASSESSMENT-SPROG, PI IN A FLASH-APPEN, PI VIDEREUDDANNELSE, DISTANCELEDELSE MED PI, FLERE PROFILER FOR SAMME PERSON

Gratis virtuel genopfriskningstræning for PI-certificerede

En certificering i PI gælder hele livet, men hvis det er længe siden, du var på kursus, og du har brug for at få genopfrisket din viden om PI, tilbyder Humanostics gratis virtuel genopfriskningstræning to gange om året på dansk og engelsk. Webinaret tager to timer og vil fokusere på grundlæggende viden om PI Behavioral Assessment og PI Cognitive Assessment, inklusive hvordan man fortolker resultaterne og anvender værktøjerne til rekruttering, udvikling og samarbejde, som ledelsesværktøj og i teams. Vi gennemgår også PI Job Assessment, og hvordan man kan bruge den til at definere de adfærdsmæssige og kognitive jobkrav til en given med en objektiv og datadrevet tilgang. Find kommende genopfrisknings-webinarer og tilmeld dig HER. Bemærk, at man skal være certificeret for at deltage.

Efteruddannelse for certificerede

Humanostics tilbyder tre kurser for PI-certificerede som ønsker at gå endnu mere i dybden med at bruge PI i forskellige situationer. Kurserne henvender sig til HR-folk og ledere, som allerede er certificeret i PI og gerne vil have inspiration og praktiske råd til at arbejde med teams, rekruttering af de rette medarbejdere og udvikling af medarbejdere og ledere. Kurserne afholdes virtuelt på engelsk (3 x 2½ time) og fysisk på dansk i København (1 dag). Klik på billederne nedenfor for læse mere og reservere en plads HER.

Flere PI-profiler for samme person?

Hvor ofte bør en person tage PI-profil? Hvornår giver det mening, at man beder en person udfylde en ny profil? Hvad gør man, hvis der er flere resultater for den samme person? Hvad gør man, hvis resultat nr. 2 er forskelligt fra nr. 1?

Helt overordnet set skal folk generelt ikke udfylde profilen mere end én gang, og de skal kun gøre det igen, hvis der er et udtalt behov for det, fx hvis den første blev udfyldt på et forkert sprog, eller hvis der er gået mange år (navnlig hvis respondenten var meget ung første gang). PI BA måler stabile motivationsdrivkræfter og personlighedstræk – ikke adfærd eller præferencer – så der er sjældent grund til at tage profilen for anden gang, selv om personen måske føler, at vedkommende har udviklet sig meget over tid. Det, de udvikler, er typisk deres selvindsigt og deres evne til at tilpasse deres naturlige adfærd, men deres drivkræfter, som de måles med PI BA, forbliver de samme i hele en persons voksenliv i 99.9% af tilfældene. Læs mere om emnet i denne GUIDE om flere profiler til samme person.

Fjernledelse med PI

Når du kender dine kollegers og medarbejderes PI-profil, er det meget lettere at samarbejde med og lede dem, da du forstår, hvad der driver dem. Og når folk arbejder hjemmefra en del af eller hele tiden, er det ekstra komplekst at levere det, de skal bruge, for at føle sig engagerede og produktive. Denne guide fra The Predictive Index giver et nyttigt indblik i, hvordan man interagerer med andre, når man ikke fysisk er det samme sted, og gode guidelines for, hvordan man kan tilpasse sin stil i forhold til andres drives og behov. Når det gælder medarbejdere – uanset om de arbejder hjemme eller på arbejdspladsen – kan man trække rapporten Ledelsesstrategi fra PI-systemet for at få tips til, hvordan man leder og motiverer dem. Hvis man ønsker dybere indblik i at bruge PI som ledelsesværktøj, kan vi anbefale workshoppen “Skab motivation hos medarbejderne“, som netop henvender sig ledere.

Mobil-appen “PI in a Flash”:  Test og genopfrisk din PI-viden

Mobil-appen “PI in a Flash” hjælper dig med at genopfriske koncepterne bag The Predictive Index. Test din viden, efter du har været på kursus, eller brug appen til at genopfriske din viden. Appen indeholder bl.a. forskellige quizzer og “flashcards”. Du kan hente appen gratis i Apple App Store og i Google Play. Appen er på engelsk.

PI in a Flash app

VALG AF SPROG VED UDFYLDELSE

PI BA og PI CA kan udfyldes på +65 sprog, og uanset hvilket sprog invitationen er sendt på, kan den, der modtager invitationen, frit vælge mellem de tilgængelige sprog. Det er afgørende for validiteten af resultatet, at man vælger sit modersmål, såfremt det er tilgængeligt. Hvis det ikke er blandt de tilgængelige sprog, skal mn vælge det, man kender bedst. Vi råder jer til at fortælle jeres kandidater og medarbejdere, at PI’s assessments ikke er designet til at teste deres sprogfærdigheder, og at de ikke skal vælge et andet sprog i et forsøg på at demonstrere, at de mestrer dette sprog. Selv hvis de er gode til det pågældende sprog, vil de – alt andet lige – få et mere retvisende sprog ved at vælge deres eget sprog.

PI-SYSTEMDEMOER

Er du ny bruger af PI-systemet, eller ønsker du blot at kende alle de brugbare værktøjer og rapporter til rekruttering, udvikling, teams og samarbejde? Som PI-kunde er du mere end velkommen til at deltage i vores gratis systemdemoer, som vi afholder jævnligt på dansk og engelsk. Find datoer og tilmeld dig HER.

BLIV CERTIFICERET I PI

PI’s assessments er videnskabeligt validerede og pålidelige psykometriske værktøjer, og selv om de måske virker simple og nemme at fortolke på overfladen, er det nødvendigt at være certificeret for at kunne analysere og fortolke resultaterne korrekt. Vi tilbyder seminarer på flere sprog, både virtuelt og fysisk; find kommende seminarer i vores kursuskalender HER or kontakt os for information om kurser på andre sprog, i andre lande eller in-house hos jer.

SE TIDLIGERE NYHEDSBREVE HER

PI Job Assessment icon white
PI Job
Assessment™
PI Cognitive Assessment icon white
PI Cognitive Assessment™
PI Behavioral Assessment icon white
PI Behavioral Assessment™
PI Employee Experience Survey™
PI Employee Experience Survey™
TD icon white
Team
Discovery
Rocket icon white
Selling Skills Assessment Tool™

HUMANOSTICS

Strandvejen 72
2900 Hellerup
Danmark
MVA 32451926

PI Certified Partner Badge

Predictive Index® er et registrert varemerke for Predictive Index, LLC og brukes her med tillatelse.

By submitting this request, you consent to letting Humanostics ApS contact you on email with the requested information and for marketing purposes.